Ben jij er klaar voor om
iemands leven te verbeteren?
Vakantiekracht gezocht!
Ben jij op zoek naar de meest dankbare baan die er te vinden is, of gewoon een nieuwe uitdaging? Word dan bewegingsagoog bij Guida Sportassistance!

Als bewegingsagoog ga je aan de slag met meervoudig beperkte clienten. Jij zorgt ervoor dat de clienten een fijn bewegingsmoment ervaren. Dit doe je onder andere door met ze te gaan wandelen, fietsen of zwemmen. Je werkt een-op-een met de clienten en voert alle nodige taken uit om ze een fijne tijd te bezorgen.

Wij zijn op zoek naar iemand met affiniteit voor mensen met een meervoudige beperking. Een zorg- of sportopleiding is een pre, maar je krijgt sowieso een interne opleiding. Wij zoeken mensen die een steentje willen bijdragen in de zomervakantie. Op tijd solliciteren voor deze functie is een vereiste, aangezien je een epilepsie cursus aangeboden krijgt en deze behaald moet hebben voordat je kan beginnen bij ons.

Behalve dat je een cliënt de dag van zijn leven bezorgt krijg je ook een goed salaris en kilometervergoeding. Wil je meer informatie? Reageer dan snel op deze vacature!


Stagiaires gezocht!
Binnen Guida begeleiden wij de cliënten met veel liefde.
Daarnaast werken wij aan de wereld van morgen. Hiervoor nemen we graag stagiairs aan bij Guida, die we opleiden tot echte vakmensen. Wij zijn daarom ook trots om ons een Erkend Leerbedrijf te noemen.
Met veel persoonlijke begeleiding en aandacht leren we onze stagiairs de fijne kneepjes van het vak. Eigen verantwoordelijkheid en zelf ervaringen opdoen staan bij ons centraal.


Als stagiair ben je bij ons onderdeel van een hecht team, waarbij je van iedereen iets kunt leren.
Ben je nieuwsgierig geworden of wil je weten of Guida nog een stageplaats heeft? Reageer dan snel!
Geen leuke vacature gevonden?
Heb je geen vacature gevonden die bij je past, maar wil je toch bij ons aan het werk? Stuur dan een open sollicitatie en misschien vinden we toch een plekje voor je.
Vergeet niet om een motivatiebrief en je CV bij de sollicitatie te sturen.